Kurv

 x 

Tom kurv

Garnbutikken slog de første masker op i 2006. Dengang hed adressen Gl. Silkeborgvej 10 og netop husnummeret var med til at give garnbutikken navnet – Garn10. Butikken var placeret på førstesalen af stuehuset og her blev der solgt garner, plaider, vin og gaveartikler. 

Det var også her, at de kaffetørstige og strikkeglade mødtes til den første strikkeklub. Når du besøger strikkeklubben i dag, vil du muligvis støde på nogen, der stolt fortæller, at de var med i den ”originale” strikkeklub, hvor kaffen var varmere og stemningen hyggeligere. Personligt synes jeg, at det er mindst ligeså hyggeligt i dag.

Garnbutikken Garn10 i Harlev ved Århus


I 2009 lukkede jeg garnforretningen midlertidigt ned, da min mand og jeg flyttede garnbutikken til Stillingvej 509. Navnet på butikken forblev dog det samme – ja, jeg synes ikke at Garn509 lød så godt.
Her gik vi straks i gang med at renovere den gamle kostald, som skulle blive til garnbutik, lager og strikkecafé. I slutningen af samme år genåbnede jeg garnforretningen i de nye lokaler. Lugten af kostald var for længst forsvundet og blev nu skiftet ud med en duft af nyspundet kvalitetsgarn og friskbrygget kaffe.

I 2019 flyttede jeg garnbutikken til Knebel på Mols.